Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

Novosti

02.08.2010. - Implementacija u poduzeću Ekocibus d.o.o., Zagreb Image: 02.08.2010. - Implementacija u poduzeću Ekocibus d.o.o., Zagreb

Poduzeće Ekocibus d.o.o. iz Zagreba potpisalo je kupoprodajni ugovor za poslovni sustav OperaOpus.

18.06.2010. - Recertifikacija za ISO Image: 18.06.2010. - Recertifikacija za ISO

Uspješno završen certifikacijski audit od strane certifikacijske kuće SGS ADRIATICA d.o.o. I ove godine smo dokazali da svoje poslovanje kontinuirano vodimo u skladu s međunarodnom normom ISO 9001!

01.03.2010. - OperaOpus u Vis IT d.o.o., Zagreb

Poduzeće Vis IT bavi se organizacijom putovanja i pružanjem raznih vrsta turističkih usluga u elitnom turizmu.

30.12.2009. - OperaOpus u AlphaChrom d.o.o., Zagreb Image: 30.12.2009. - OperaOpus u AlphaChrom d.o.o., Zagreb

http://alphachrom.hr/

AlphaChrom je ekskluzivni distributer analitičke opreme tvrtke Agilent Technologies za Hrvatsku, BiH i Kosovo, a zastupa i nekoliko drugih renomiranih tvrtki iz ovog područja. Korisnici ove opreme su vodeće hrvatske farmaceutske tvrtke, a AlphaChrom, uz isporuku gotovih sustava, nudi i redovito održavanje i servis. Sustav OperaOpus koristit će za praćenje cjelokupnog poslovanja, s posebnim naglaskom na praćenje rada servisnog odjela, CRM i izvještavanje.

14.12.2009. - OperaOpus u Eko-flor plus d.o.o., Gornji Stupnik Image: 14.12.2009. - OperaOpus u Eko-flor plus d.o.o., Gornji Stupnik

http://www.eko-flor.hr/index.php/hr/

Eko-flor plus d.o.o. najveće je privatno poduzeće u Republici Hrvatskoj koje se bavi skupljanjem komunalnog i neopasnog otpada. Zapošljava preko 300 radnika, uz stotinjak vozila različitih namjena. Usluge Eko-flora koristi oko 3.500 pravnih osoba i oko 70.000 korisnika odvoza komunalnog otpada. OperomOpus pokrit će se kompletno poslovanje tvrtke uključujući i billing. U zajedničkom vlasništvu su i tvrtke Draiva, Mull Trans i Eko-ritam koje će također koristiti naš sustav.

07.10.2009. - OperaOpus - nova verzija Image: 07.10.2009. - OperaOpus - nova verzija

Nakon više od pola godine intenzivnog razvoja i testiranja, završili smo novu verziju OpereOpus koja je od danas krenula u distribuciju svim našim korisnicima. Nova verzija donosi znatno osvježen izgled cjelokupnog sustava. Preglednošću i lakoćom korištenja uklapa se u moderne trendove poslovnih uredskih aplikacija. Također, dodane su mnoge nove funkcionalnosti, kao i promjene inicirane prijedlozima korisnika. Vjerujemo da će nova verzija donijeti ubrzanje u svakodnevnim rutinskim operacijama, te olakšati korištenje svih modula sustava od kojih su neki temeljito redizajnirani. Unatoč novom izgledu, zadržana je dosadašnja logička organizacija sustava, kako bi postojeći korisnici u kratkom roku mogli nastaviti obavljati svoje redovite zadatke, a uz to otkrivati i nove, napredne mogućnosti OpereOpus.

05.10.2009. - OperaOpus u ABG Tehnički laboratorij d.o.o., Zabok

Poduzeće je vlasnički povezano s našim korisnikom Konstruktor iz Zlatara. Radujemo se iznova ukazanom povjerenju!

18.08.2009. - OperaOpus u Paterna d.o.o., Pleternica Image: 18.08.2009. - OperaOpus u Paterna d.o.o., Pleternica

Glavna djelatnost tvrtke je maloprodaja građevinskog materijala. Implementacija poslovnog sustava OperaOpus započinje odmah.

01.08.2009. - Zakonske promjene

Zakonske izmjene vezane za povećanje PDV stope i obračun plaća uz krizni porez uspješno implementirane i dostavljene svim korisnicima.

15.07.2009. - Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom

SVAM plus je uspješno završio certifikacijski audit od strane certifikacijske kuće SGS ADRIATICA d.o.o., Rijeka. Time smo dokazali da svoje poslovanje vodimo sukladno međunarodnoj normi ISO9001.

U stjecanje certifikata uloženo je: edukacija svih djelatnika, vanjski seminari, pomoć konzultantske kuće Altin - usluge d.o.o., dugotrajni samostalni rad na ustrojstvu sustava.

Cilj: Zadržati certifikat trajno!

25.05.2009. - OperaOpus u Triticum d.o.o., Zabok i KFK Design d.o.o., Zagreb

Šireći opseg poslovanja, naši dugogodišnji korisnici KFK Tehnika i M-Profil, otvorili su nova poduzeća. Vođenje poslovanja ovih poduzeća povjerili su našem poslovnom sustavu. Zahvaljujemo na ponovno ukazanom povjerenju!

15.05.2009. - OperaOpus u OzonProjekt d.o.o., Zagreb

Poduzeće OzonProjekt novi je član grupacije okupljene oko jednog od naših najvećih korisnika - Tehnomobila. Budući da smo u ovoj grupaciji odabrani kao korporativni softver, novom implementacijom integrirat će se ovo poduzeće prema već ustanovljenim principima. Svi poslovni rezultati ovog poduzeća biti će dostupni odmah i u konsolidiranom obliku.

02.02.2009. - NOVO! OperaOpus Dashboard Image: 02.02.2009. - NOVO! OperaOpus Dashboard

Od danas, OO Dashboard nalazi se u službenoj verziji OpereOpus. Modul je trenutno u visokoj beta-verziji, a završna verzija bit će na raspolaganju do kraja 2. mjeseca. Svaki korisnik može zatražiti probno korištenje na mjesec dana bez ikakvog ograničenja funkcionalnosti, nakon kojeg će se moći odlučiti za kupnju licence i aktivaciju ovog modula. Modul daje brze preglede u grafičkom i pivot obliku za: stanja i kretanja žiro računa i blagajni, podatke o prihodima i troškovima (usporedba po mjesecima, po kontima, tekuća u odnosu na prethodnu godinu), saldakontski prikaz otvorenih stavaka kupaca i dobavljača u proizvoljnim periodima, top liste najvećih kupaca i dobavljača, prodaju po mjesecima, komercijalistima, regionalnim podjelama, detaljne izvještaje o stanjima projekata, poreznim obvezama, stanju skladišta, RUC-evima (po komercijalistima, artiklima, partnerima...), otvorene narudžbe po partnerima i artiklima količinski i vrijednosno, izvještaje iz CRM-a i upravljačkog računovodstva, stanje radnih naloga iz proizvodnje, konsolidaciju s poduzećima iz iste grupacije, izračun ključnih financijskih pokazatelja... Svi prikazi se nalaze na jednom ekranu s kojeg se brzo dostupa svakom pojedinom području, a sučelje je iznimno jednostavno. Grafički prikazi mogu se ispisivati, slati mailom, faxom, exportirati u Word ili Excel, a vrste i izgledi grafikona korisnički se biraju. Pivot prikaze moguće je modificirati u toku rada i tako modificirane izglede pohraniti te izvestii u Excel za eventualne daljnje analize. Pristup podacima ograničen je sigurnosnim postavkama OpereOpus.

20.12.2008. - OperaOpus u Grafik.NET d.o.o., Zagreb Image: 20.12.2008. - OperaOpus u Grafik.NET d.o.o., Zagreb

http://www.grafiknet.hr/hr/

Grafik.NET generalni je zastupnik za prodaju i servis Creo uređaja i grafičke opreme za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Kod implementacije posebna pažnja će se pokloniti CRM-u, te praćenju projekata i servisa, a započinje odmah.

12.11.2008. - OperaOpus u TOZ Penkala d.d., Zagreb Image: 12.11.2008. - OperaOpus u TOZ Penkala d.d., Zagreb

TOZ Penkala d.d. je tvornica s dugogišnjom tradicijom u proizvodnji olovaka, školskog i uredskog pribora. 1.1.2009 započet će s korištenjem našeg sustava, a pripreme za instalaciju, implementaciju i obuku počinju odmah. Posebna pažnja biti će poklonjena uvođenju sustava u proizvodne pogone, komercijalu i financije.

20.10.2008. - OperaOpus u Konstruktor d.d., Zlatar

Konstrukor d.d. je poduzeće koje se bavi izgradnjom objekata visoko i niskogradnje, te proizvodnjom betona, asfalta i metalnih konstrukcija. U poduzeću je zaposleno 250 ljudi. OperaOpus obuhvatit će poslovanje kompletnog poduzeća. Posebna pažnja bit će poklonjena praćenju projakata i proizvodnje.

06.10.2008. - OperaOpus u Kajzer-Prom d.o.o., Zagreb Image: 06.10.2008. - OperaOpus u Kajzer-Prom d.o.o., Zagreb

Poduzeće Kajzer-Prom iz Zagreba trguje na veliko i malo crnom i obojenom metalurgijom (nosači, željezo, cijevi, armaturna mreža, ČBR - orebreno željezo), a bavi se i proizvodnjom armaturnih mreža. Implementacija počinje odmah, a naglasak će biti na praćenju proizvodnje i integraciji svih poslovnih procesa.

16.09.2008. - OperaOpus Mobile

Upravo smo pustili u produkciju novu aplikaciju za mobilno i skladišno poslovanje, koja je u potpunosti povezana sa sustavom dokumenata i sigurnosti OpereOpus. Može se instalirati na različite mobilne uređaje koji se spajaju na server preko lokalne bežične mreže ili putem interneta (GPRS, EDGE, UTMS, HSDPA ...). Uvjet je postojanje Internet Explorera na uređaju, preporučen je ekran veličine 240x320, a poželjan je i bar kod skener kojim se olakšava manipulacija artiklima i dokumentima. Primjenjuje se u skladištima za automatizaciju inventura, ulaza i izlaza robe, a može se koristiti i u mobilnoj prodaji. Više o aplikaciji možete vidjeti na stranici o proizvodima.

15.09.2008. - OperaOpus u Apipharma d.o.o., BiH

Apipharma d.o.o. iz Zagreba uvodi poslovni sustav OperaOpus i u svoje poduzeće u Sarajevu. Implementacija započinje odmah, s posebnim naglaskom na maloprodaju.

20.08.2008. - OperaOpus u Cemal BH d.o.o.,BiH

Cemal d.o.o. iz Zagreba proširio je svoju djelatnost na Bosnu i Hercegovinu, te za vođenje poslovanja tamošnjeg poduzeća, Cemala BH, ponovno odabrao naš sustav.

Page 5 of 7First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11