Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

Novosti

01.05.2012. - Završeni natječaji za radna mjesta Implementatora poslovnih informatičkih rješenja i Programera-projektanta za ERP sustave Image: 01.05.2012. - Završeni natječaji za radna mjesta Implementatora poslovnih informatičkih rješenja i Programera-projektanta za ERP sustave

Završeni su natječaji za radna mjesta implementatora i programera. Između 350 prijavljenih kandidata odabrali smo dvojicu novih kolega koji će nam se uskoro pridružiti i osnažiti naše programerske i konzultantske timove!

25.04.2012. - OperaOpus u poduzeću Ferrostil Mont d.o.o., Zagreb Image: 25.04.2012. - OperaOpus u poduzeću Ferrostil Mont d.o.o., Zagreb

http://ferrostilmont.hr/

Poduzeće Ferrostil Mont ima 120 zaposlenika i bavi se proizvodnjom metalnih konstrukcija. limova i sandwich panela. Našim sustavom pratit će se kompletno poslovanje poduzeća s naglaskom na proizvodne procese i obračune proizvodnje po stvarnim cijenama. Za upravljanje koristiti će se Dashboard i skup posebno pripremljenih izvještaja.

12.04.2012. - OperaOpus u firmama Domus d.o.o. i Sinus d.o.o. Image: 12.04.2012. - OperaOpus u firmama Domus d.o.o. i Sinus d.o.o.

Poduzeća Domus i Sinus bave se veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala. Implementacija kreće odmah uz kompletan prijenos dosadašnjeg poslovanja iz starog programskog sustava.

08.02.2012. - OperaOpus u poduzeću FILLI Stahl! Image: 08.02.2012. - OperaOpus u poduzeću FILLI Stahl!

http://www.fillistahl.hr/

FILLI Stahl je vodeći hrvatski dobavljač tehnoloških rješenja za metalne krovove, fasade i izolacijske sustave ravnih krovova od projektiranja do izvedbe. Naš sustav obuhvatit će sve segmente poslovanja: proizvodnja, komercijala, skladište, knjigovodstvo i financije, CRM, BI. Početak korištenja sustava OperaOpus planiran je za 1.5.2012. Za strane vlasnike pripremit će se prijevod dijelova programa vezanih za kontrolu i praćenje uspješnosti poslovanja na njemački jezik.

07.11.2011. - OperaOpus u poduzećima Lager Grupe! Image: 07.11.2011. - OperaOpus u poduzećima Lager Grupe!

http://lager-doo.com/web

Lager Grupa je najveće poduzeće u jugoistočnoj Evropi za prodaju i servis građevinskih strojeva vodećih svjetskih proizvođača: Caterpillar,Terex, Hyundai, Atlas, Tesab, Dressta... Također, poduzeće omogućava i najam carinskih skladišnih prostora kao i prijevoz specijalnih tereta. Zapošljava preko 200 djelatnika u 10 europskih zemalja. Implementacija sustava OperaOpus obuhvatit će u prvom periodu sljedeća poduzeća:

  • Lager-Bašić, Karlovac, Hrvatska
  • Lager d.o.o., Posušje, Bosna i Hercegovina
  • Terex CO d.o.o., Beograd, Srbija
  • Lager d.o.o., Podgorica, Crna Gora
  • International d.o.o., Ljubuški, Bosna i Hercegovina
  • Lager d.o.o export import, Skopje, Makedonija

Početak rada planiran je s 1.1.2012., osim u poduzeću Terex CO koje kreće s korištenjem sustava OperaOpus odmah.
Posebne zahtjeve koje je Lager Grupa postavila na novi poslovni sustav realizirat ćemo kroz napredno praćenje servisnih i prodajnih aktivnosti (uz modul OperaOpus CRM), automatiziranu uskladu šifrarnika rezervnih dijelova i strojeva u svim poduzećima, konsolidaciju financijskih izvještaja dostu

20.10.2011. - OperaOpus PR u Wienerberger-Ilovac d.d. Image: 20.10.2011. - OperaOpus PR u Wienerberger-Ilovac d.d.

https://wienerberger.hr/

Wienerberger je vodeći proizvođač opeke u Hrvatskoj i Evropi sa 180-godišnjom tradicijom. Upravo smo započeli implementaciju sustava za obračun plaće - OperaOpus PR.

15.10.2011. - PRESELILI SMO!!! Image: 15.10.2011. - PRESELILI SMO!!!

Sa zadovoljstvom obavještavamo sve naše poslovne partnere da od  15.10.2011. poduzeće SVAM plus d.o.o. posluje na novoj lokaciji:

SVAM plus d.o.o.
Francesca Tenchinija 2a
HR-10090 Zagreb

Naša poslovna zgrada nalazi se u zagrebačkom naselju Špansko, 400m od hotela Antunović.

Veći, ljepši i funkcionalniji poslovni prostor znači i bolje radne uvjete za naše djelatnike i goste. Osim toga, time stvaramo pretpostavke za nastavak rasta broja djelatnika i daljnje širenje poslovanja.

Telefoni i email adrese ostaju isti.

Lokacija na karti: MAP

26.07.2011. - OperaOpus u Končar - MES d.d.    Image: 26.07.2011. - OperaOpus u Končar - MES d.d.   

Končar-MES d.d. je proizvođač elektromotora, ventilatora i pogona i dio je grupe Končar Elektroindustrija d.d.. Proizvodi koji se nude tržištu bazirani su na tradiciji, 60-godišnjem iskustvu, stručnom znanju i stalnom investiranju u istraživanje, razvoj i proizvodnju. Kapacitet tvornice je 150.000 komada elektromotora godišnje. Končar-MES d.d. spada u sam vrh proizvođača elektromotora i pogona u regiji, što dokazuje i činjenica da više od 55% svojih proizvoda izvozi na tržišta Europske Unije.

Nakon detaljne analize i razmatranja praktično svih potencijalnih ponuđača ERM rješenja, Končar-MES je odlučio svoje poslovanje planirati i pratiti uz pomoć sustava OperaOpus.

Opsežni projekt implementacije obuhvatit će veliki dio funkcionalnosti koje sustav nudi: ERP, MF, CRM, PR i BI. Za obuhvat nekih specifičnih potreba, naš razvojni tim će realizirati i manje prilagodbe sustava. Zahtjevna kontrola kvalitete (naročito u domeni proizvoda s protueksplozijskim certifikatima) i izrazito široka paleta proizvoda s mnoštvom tehnoloških parametara samo su neki od zahtjeva koji će biti obuhvaćeni implementacijom.

Zadovoljstvo nam je najaviti i projekt evaluacije APS sustava Preactor, kroz koji će ovaj sofisticirani sustav za planiranje i terminiranje moći pokazati svoje mogućnosti u zahtjevnom okruženju intenzivne diskretne proizvodnje, s tisućama različitih proizvoda i materijala te s desetinama tisuća operacija mjesečno u nekoliko posve različitih proizvodnih pogona.

Končar-MES svjestan je da kontinuirano povećanje konkurentnosti, daljnja optimizacija svih poslovnih procesa, a posebno optimizacija proizvodnih procesa kroz stratešku opredijeljenost LEAN inicijativi, ne bi bili mogući bez ulaganja u suvremeni poslovni sustav. Drago nam je što imamo priliku svojim proizvodima i stručnim uslugama dati svoj doprinos tome.

04.07.2011. - Projekt lokalizacije sustava Preactor Image: 04.07.2011. - Projekt lokalizacije sustava Preactor

SVAM plus d.o.o. u suradnji s Preactor International ltd. započeo je projekt lokalizacije sustava Preactor na hrvatski jezik. Zahvaljujući ovoj suradnji, korisnicima sljedećih verzija sustava Preactor ćemo osigurati ugodniji rad. Vjerujemo da će i korisnici kojima engleski jezik nije prepreka pozdraviti ovo unapređenje.

01.07.2011. - Recertifikacija za ISO Image: 01.07.2011. - Recertifikacija za ISO

Uspješno završen drugi certifikacijski audit od strane certifikacijske kuće SGS ADRIATICA d.o.o. I ove godine smo dokazali da svoje poslovanje kontinuirano vodimo u skladu s međunarodnom normom ISO 9001!

06.06.2011. - Implementacija sustava OperaOpus u poduzeću APP d.d., Požega Image: 06.06.2011. - Implementacija sustava OperaOpus u poduzeću APP d.d., Požega

Autoprometno poduzeće d.d. iz Požege (APP) jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj koje se bavi javnim prijevozom osoba u domaćem i međunarodnom prometu. Uz osnovnu djelatnost, poduzeće obavlja i turističke usluge te servisne usluge gospodarskih vozila. Našim sustavom osuvremenit će se i podići razina integracije podataka iz svih dijelova poduzeća uz automatizirano objedinjavanje evidencija koje se vode specijaliziranim softverima (prodaja karata, turistička agencija...). Posebna pažnja poklonit će se pripremi izvještaja za kontroling kako bi se olakšalo donošenje odluka za upravljanje poduzećem. Implementacija započinje odmah, a sustav će krenuti uživo s 1.1.2012.

15.05.2011. - Novi partnerski ugovor sa Preactor International Image: 15.05.2011. - Novi partnerski ugovor sa Preactor International

SVAM plus d.o.o. je među prvim partnerima poduzeća Preactor International ltd. koje je potpisalo partnerski ugovor po novom modelu. Ugovor uključuje direktnu suradnju s poduzećem Preactor International što će svakako pridonijeti boljem prijenosu znanja i ažurnosti podrške korisnicima. Novi ugovor dodatno ojačava i suradnju s Lean Scheduling International (LSI) koji je dugogodišnji Preactor Gold Solution Provider, a novim ugovorom je nominiran kao naš Business Development Partner.

14.04.2011. - Dva člana tima stekla titulu magistra znanosti Image: 14.04.2011. - Dva člana tima stekla titulu magistra znanosti
  • mr.sc. Lina Brezović, dipl.ing., obranila je magistarski rad na temu „Ocjena planiranja informacijskih sustava hrvatskih poduzeća pomoću CobiT metodologije“ na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Poslovno upravljanje (MBA) pod mentorstvom prof.dr.sc. Marija Spremića 
  • mr.sc. Nenad Tretinjak, dipl.ing., obranio je magistarski rad na temu „Informacijsko-komunikacijski model upravljanja velikoserijskom proizvodnjom elektromehaničkih komponenti“ na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu pod mentorstvom prof.dr.sc. Marijana Cingule

Stečena znanja izvrsno se uklapaju u široki spektar znanja potrebnih za stručnu podršku našim najzahtjevnijim korisnicima.

Čestitamo!

10.03.2011. - Implementacija sustava OperaOpus u poduzeću Trgo-sirovina d.o.o. Image: 10.03.2011. - Implementacija sustava OperaOpus u poduzeću Trgo-sirovina d.o.o.

Trgo-sirovina d.o.o. je poduzeće koje se bavi skupljanjem, obradom i zbrinjavanjem neopasnog otpada, proizvodnjom ogradnih elemenata, uslugama prijevoza i vaganja te trgovinom na malo metalnom robom. Sustavom OperaOpus pokrit će se cjelokupno poslovanje poduzeća.

09.03.2011. - Implementacija OperaOpus PR u poduzeću Pastor TVA d.d. i ostalim članicama Pastor grupe Image: 09.03.2011. - Implementacija OperaOpus PR u poduzeću Pastor TVA d.d. i ostalim članicama Pastor grupe

http://www.pastor.hr/

Potrebe ovog proizvodnog poduzeća uključuju detaljno praćenje i obračun rada po mjestima i nositeljima troška te dodatne zahtjeve na metodologiju izračuna plaće. U sklopu implementacije biti će pripremljena i integracija s postojećim ERP sustavom.

24.02.2011. - Implementacija OpereOpus u poduzeću Mondipro d.o.o., Sveta Nedelja Image: 24.02.2011. - Implementacija OpereOpus u poduzeću Mondipro d.o.o., Sveta Nedelja

https://www.mondipro.hr/

MONDIPRO d.o.o. je nova tvornica papirne konfekcije, temeljena na najnovijoj tehnologiji. Proizvodni program, između ostalog, obuhvaća vlažne higijenske maramice. Sustavom OperaOpus će u tvornici biti obuhvaćeni svi poslovni procesi (prodaja, nabava, planiranje, praćenje i obračun proizvodnje). Proizvodni program podliježe posebnim zahtjevima za praćenje kvalitete, što na ERP sustav postavlja dodatne zahtjeve u smislu sljedivosti materijala i proizvoda.

Probna proizvodnja u tvornici kreće uskoro. U planu je i integracija ERP sustava sa računalno kontroliranim strojevima koja će omogućiti automatizirano prikupljanje podataka o izvršenju u pogonu

01.01.2011. - Implementacija u poduzeću Apolonia d.o.o., Labin Image: 01.01.2011. - Implementacija u poduzeću Apolonia d.o.o., Labin

http://www.apolonia.hr/

Poduzeće Apolonia d.o.o. bavi se prodajom i održavanjem stomatoloških materijala, lijekova, instrumenata i opreme. Implementacija će obuhvatiti sve poslovne procese poduzeća, uključujući i poslovanje sestrinskog poduzeća ""Stomatološka poliklinika Apolonia d.o.o."". Prvi puta implementirat će se i web shop rješenje integrirano sa sustavom OperaOpus. Posebna pažnja posvetit će se zaokruženju i automatizaciji procesa prodaje i nabave, managerskom izvještavanju i implementaciji CRM-a.

08.12.2010. - Implementacija u poduzeću Reton d.o.o., Mostar, BiH Image: 08.12.2010. - Implementacija u poduzeću Reton d.o.o., Mostar, BiH

http://www.reton.ba/

RETON d.o.o. se bavi proizvodnjom recikliranih - zamjenskih tonera i održavanjem i servisiranjem aparata koji te tonere koriste. Prilikom implementacije poseban naglasak stavit će se na praćenje proizvodnje, prodaje i servisa, te analizu poslovanja. Implementacija započinje odmah.

25.10.2010. - Naše nove web stranice Image: 25.10.2010. - Naše nove web stranice

U suradnji s tvrtkama Lončar Tičić d.o.o. i Vega Intro, predstavljamo novi izgled naših web stranica.

Vjerujemo da ćemo novim dizajnom povećati informativnost i preglednost te omogućiti lako snalaženje među informacijama o našim proizvodima i uslugama.

29.08.2010. - Implementacija proizvodnje u Zagorki d.o.o., Bedekovčina Image: 29.08.2010. - Implementacija proizvodnje u Zagorki d.o.o., Bedekovčina

http://www.zagorka.hr/hr/

Naš dugogodišnji korisnik Zagorka d.o.o. iz Bedekovčine započelo je projekt uvođenja modula za praćenje proizvodnje.

Page 4 of 7First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11