Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

Novosti

19.04.2018. OperaOpus u firmi CRO-BEL d.o.o., Oprisavci Image: 19.04.2018. OperaOpus u firmi CRO-BEL d.o.o., Oprisavci

CRO-BEL d.o.o. je poduzeće koje se bavi transportom robe. Sustavom OperaOpus vodit će se kompletno poslovanje poduzeća.

29.03.2018. Centar za otpad d.o.o., Zagreb Image: 29.03.2018. Centar za otpad d.o.o., Zagreb

Poduzeće CZO odlučilo je voditi obračun plaće u našem sustavu. Ovom implementacijom nastavljamo višegodišnju uspješnu suradnju ostvarenu preko krovnog poduzeća Eko Flor Plus.

22.03.2018. OperaOpus u poduzeću Termostroj d.o.o., Zagreb Image: 22.03.2018. OperaOpus u poduzeću Termostroj d.o.o., Zagreb

https://www.termostroj.com/hr/

Termostroj d.o.o. je vodeća hrvatska tvornica električnih toplinskih uređaja i električnih kotolova za centralno grijanje i potrošnu toplu vodu. Sustav OperaOpus uvest će u sve odjele poduzeća.

19.02.2018. Recertifikacija Image: 19.02.2018. Recertifikacija

Uspješno smo prošli recertifikaciju za sustav kvalitete 9001:2015.

01.01.2018. OperaOpus u Končar – Aparati i postrojenja d.d., Zagreb Image: 01.01.2018. OperaOpus u Končar – Aparati i postrojenja d.d., Zagreb

https://www.koncar-ap.hr/

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar – Inženjering za energetiku i transport d.d., ugovorili smo implementaciju u novom poduzeću Končar – Aparati i postrojenja d.d. Poduzeće je nastalo spajanjem triju sestrinskih poduzeća iz Končar Grupe, a bavi se proizvodnjom opreme za prijenos i distribuciju električne energije. Naš sustav bit će implementiran u cijelosti, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje, uz integraciju s krovnim menadžerskim sustavom Končar Grupe.

19.12.2017. OperaOpus i Siemens-Preactor APS u firmi Tromont d.o.o., Split Image: 19.12.2017. OperaOpus i Siemens-Preactor APS u firmi Tromont d.o.o., Split

http://www.tromont.hr/

Tromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje i izvođenje svih poslova u graditeljstvu. U sastavu poduzeća je i tvornica koja projektira i proizvodi sve vrste ventilacijskih elemenata, čeličnih konstrukcija, elektro i hidrantskih ormara, brodskih pultova… Sustav OperaOpus bit će implementiran u sve odjele poduzeća uključujući i planiranje i praćenje proizvodnje, praćenje i obračun projekata po WBS metodologiji, kontroling. U sklopu projekta, implementirat ćemo i sustav Siemens Preactor za napredno planiranje i raspoređivanje operacija u proizvodnju, uz integraciju s našim sustavom OperaOpus.

11/2017 Microsoft Gold Certified status partnera Image: 11/2017 Microsoft Gold Certified status partnera

https://www.microsoft.com/hr-hr

Stekli smo status Microsoft Gold Certified partnera!

13.11.2017. OperaOpus u Panturist d.d., Osijek Image: 13.11.2017. OperaOpus u Panturist d.d., Osijek

https://www.arriva.com.hr/hr-hr

Panturist je jedna od najvećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj, u vlasništvu međunarodne korporacije Arriva Deutche Bahn. Nudi prigradski, gradski i međunarodni putnički prijevoz i razne vrste turističkih usluga. Sustav OperaOpus implementirat će se u financijski odjel s izvještavanjem prema stranom vlasniku. U sklopu projekta, bit će provedena i integracija sa specijaliziranim prijevozničkim softverom.

04.09.2017. OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću MB Frigo, klima i hlađenje, d.o.o., Zagreb Image: 04.09.2017. OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću MB Frigo, klima i hlađenje, d.o.o., Zagreb

http://www.mbfrigo.hr/

Poduzeće MB Frigo, klima i hlađenje, d.o.o. bavi se proizvodnjom rashladne opreme koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice, multisetove i elektroormare.

Sustav OperaOpus ERP implementirat će se u sve odjele poduzeća, a za napredno planiranje i raspoređivanje u proizvodnji implemenirat ćemo sustav Siemens - Preactor  APS, uz integraciju s našim sustavom.

 

30.06.2017. OperaOpus u Medikadent d.o.o., Zagreb Image: 30.06.2017. OperaOpus u Medikadent d.o.o., Zagreb

Medikadent je poduzeće koje se bavi veleprodajom stomatološke opreme. Sustav OperaOpus bit će implementiran u sve odjele poduzeća.

22.03.2017. – OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću HON-ING d.o.o., Sveti Križ Začretje Image: 22.03.2017. – OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću HON-ING d.o.o., Sveti Križ Začretje

http://hon-ing.hr/

Poduzeće HON-ING je tiskara koja nudi cjelokupnu grafičku uslugu (projektiranje, grafička priprema, izrada probnog uzorka, tisak, dorada). Implementacijom sustava OperaOpus ERP obuhvatit će se svi poslovni procesi, a implementirat će se i APS sustav Siemens-Preactor za napredno planiranje i raspoređivanje proizvodnje uz punu integraciju s ERP sustavom.

21.03.2017. – ISO Certifikacija 9001:2015. Image: 21.03.2017. – ISO Certifikacija 9001:2015.

Uspješno smo prošli certifikaciju za sustav kvalitete ISO 9001:2015.

28.2.2017. OperaOpus prošla validaciju računalnog sustava Image: 28.2.2017. OperaOpus prošla validaciju računalnog sustava

http//www.agmar.org/

U sklopu implementacije sustava OperaOpus u poduzeću Agmar, napravljen je i projekt validacije računalnog sustava koji je obuhvatio sljedeće procese: nabava, skladištenje, odobravanje proizvoda (lijekova i medicinskih proizvoda) za promet na veliko, prodaja, sljedivost. Uz sustav su provedene opsežne aktivnosti vezane za testiranje ključnih funkcionalnosti, isporučena kompletna dokumentacija, a agencija HALMED (Agencija za lijekove i medicinske proizvode) potvrdila je inspekcijskim nadzorom da je naš sustav uspješno prošao validaciju!

U sklopu projekta konzultirane su, i primjenjene, sljedeće direktive i vodiči:

  • FDA i FU direktive:

    • 21 CFR Part 11, Electronic Records and  Signatures

    • EU Annex 11 for Computerized Systems Guidance, Version 5.0

OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Elektroindustrija d.d., Zagreb i Končar – Obnovljvi izvori Image: OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Elektroindustrija d.d., Zagreb i Končar – Obnovljvi izvori

http://www.koncar.hr/

2.1.2017. U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport d.d., o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeća Končar – Elektroindustrija d.d. (KDD) i Končar – Obnovljivi izvori d.d. (KOI). KDD je krovno društvo koje djeluje na poslovanje poduzeća u Končar Grupi putem Glavne skupštine i Nadzornog odbora. KOI je poduzeće koje se bavi investiranjem i upravljanjem projektima iz područja obnovljivih izvora energije.

30.11.2016. - OperaOpus u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o., Donja Stubica Image: 30.11.2016. - OperaOpus u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o., Donja Stubica

http://www.hidraulika-kurelja.hr/

U sklopu partnerstva s HT-om ugovorena je implementacija našeg sustava OperaOpus ERP u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom i servisiranjem hidrauličkih konstrukcija i opreme. Implementirat će se svi moduli sustava, s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje i servisa.

24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd Image: 24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd

http://www.mbfrigo.hr/kontakti/grupacija/

Poduzeće MB Frigo Grupa d.o.o. bavi se prodajom i distribucijom proizvoda za klimatizaciju i hlađenje, rezervnih dijelova, materijala za montažu, alata i sredstava za čišćenje. Također, poduzeće ima vrlo razvijenu servisnu djelatnost kao i inženjering vezan za projektiranje rješenja za hlađenje i klimatizaciju. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve odjele i poslovnice poduzeća kao i poduzeća u vlasništvu u drugim državama (Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija) uz automatsku uskladu podataka s centralnim poduzećem.

25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb. Image: 25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb.

https//www.securitas.com.hr/

Securitas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u području zaštitarske djelatnosti (tjelesna i tehnička zaštita, usluge nadzornog centra, mobilna zaštita i intervencije, pratnja novca itd.). U poduzeću Securitas Hrvatska implementirat će se naš sustav u „back-office“ dijelu (općenite ERP funkcionalnosti + nekoliko vrsta billinga). U sklopu implementacije napravit će se i integracija sa specijaliziranim rješenjima (Mass, CDS...).

5.7.2016. OperaOpus u poduzeću Robotic d.o.o., Zagreb Image: 5.7.2016. OperaOpus u poduzeću Robotic d.o.o., Zagreb

http://robotic.hr/

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport vezano za zajednički nastup na tržištu, implementirat ćemo sustav OperaOpus/Končar ERP u poduzeće Robotic d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom elektroničkih komponenata i implementacijom našeg ERP-a stvara pretpostavke za daljnji rast i razvoj u segmentu planiranja i praćenja proizvodnje.

24.6.2016. OperaOpus PR u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Mostar Image: 24.6.2016. OperaOpus PR u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Mostar

http://www.sanitaria-dental.ba/

Naš korisnik je odlučio implementirati i modul za obračun plaća sa zakonskim prilagodbama načinu obračuna u Bosni i Hercegovini.

23.5.2016. OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o., Karlovac Image: 23.5.2016. OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o., Karlovac

OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o. Karlovac

Page 2 of 7First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11