Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

Novosti

07.01.2021. OperaOpus u poduzeću Hidromont Industrijska Montaža d.o.o., Slavonski Brod Image: 07.01.2021. OperaOpus u poduzeću Hidromont Industrijska Montaža d.o.o., Slavonski Brod

Poduzeće Hidromont Industrijska Montaža d.o.o. bavi se proizvodnjom i montažom složenih metalnih konstrukcija. Zapošljava preko 300 radnika, s područjem djelovanja u cijeloj Europi. Implementirat ćemo naše rješenje OperaOpus PR, za evidenciju radova na projektima s obračunom plaće.

21.09.2020. OperaOpus u poduzeću Autotrans d.d., Cres Image: 21.09.2020. OperaOpus u poduzeću Autotrans d.d., Cres

www.arriva.com.hr

Potpisali smo ugovor s poduzećem Autotrans d.d. iz Rijeke. Poduzeće je član Arriva grupe, kao i naši postojeći korisnici APP i Panturist, zapošljava preko 650 radnika.

Arriva grupa je vodeći autobusni operater čije usluge pokrivaju cijelu Hrvatsku i velik broj međunarodnih linija. Naš sustav bit će implementiran za vođenje financijskog dijela poslovanja s naglaskom na kontroling te integracija sa specijaliziranim sustavom iPlus.

19.09.2020. OperaOpus u poduzeću Promet građenje d.o.o., Požega Image: 19.09.2020. OperaOpus u poduzeću Promet građenje d.o.o., Požega

Poduzeće Promet građenje d.o.o. bavi se građevinom (niskogradnja i visokogradnja), proizvodnjom građevinskog materijala i transportom na teritoriju cijele Hrvatske. Zapošljava oko 200 radnika. U svoje poslovanje implementirat će naš sustav OperaOpus ERP s naglaskom na planiranje i praćenje projekata vezanih za građevinu.

15.07.2020.OperaOpus u poduzeću Naturalis d.o.o., Civljane Image: 15.07.2020.OperaOpus u poduzeću Naturalis d.o.o., Civljane

https://www.cetina.hr/

Potpisali smo ugovor o implementaciji našeg ERP sustava u poduzeću Naturalis. Poduzeće se bavi punjenjem i distribucijom prirodne izvorske vode „Cetina“.

Sustav će biti implementiran u sve poslovne procese poduzeća s naglaskom na proizvodnju, distribuciju i kontroling.

15.07.2020. OperaOpus u poduzeću SMG macchine d.o.o., Sesvete Image: 15.07.2020. OperaOpus u poduzeću SMG macchine d.o.o., Sesvete

www.smg.hr

Poduzeće SMG macchine bavi se prodajom i servisom novih i rabljenih građevinskih strojeva. Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus kojim će se pokriti svi procesi poslovanja, a poseban naglasak će biti na automatizaciji terenskog servisnog poslovanja.

04.06.2020. OperaOpus u poduzeću ATM Valve Solutions d.o.o., Ivanić-Grad Image: 04.06.2020. OperaOpus u poduzeću ATM Valve Solutions d.o.o., Ivanić-Grad

https://www.atm.hr/

Poduzeće ATM Valve Solutions d.o.o. iz Ivanić-Grada implementirat će u svoje poslovanje naš sustav OperaOpus ERP. Poduzeće se bavi proizvodnjom i servisom ventila, mjerne opreme i pneumatskih aktuatora.

Našim sustavom bit će pokriveni svi poslovni procesi poduzeća s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje te praćenje projekata.

 

12.05.2020. OperaOpus u poduzeću Jasika d.o.o., Zagreb-Lučko Image: 12.05.2020. OperaOpus u poduzeću Jasika d.o.o., Zagreb-Lučko

www.jasika.hr

Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus s poduzećem Jasika d.o.o.

Jasika je jedno od vodećih hrvatskih poduzeća u prodaji i distribuciji lijekova, medicinske opreme i uređaja. Naš ERP bit će podrška svim procesima poslovanja, uz obaveznu provedbu validacije računalnog sustava obzirom na stroga pravila u skladištenju i distribuciji lijekova. Sustav će koristiti i 3 povezane tvrtke iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

 

20.4.2020. - OperaOpus u poduzeću Asfalti Ptuj d.o.o., Ptuj, Slovenija Image: 20.4.2020. - OperaOpus u poduzeću Asfalti Ptuj d.o.o., Ptuj, Slovenija

www.colas.si

Slovensko poduzeće Asfalti Ptuj d.o.o. implementirat će u svoje poslovanje naš sustav OperaOpus ERP. Poduzeće se bavi niskogradnjom, a specijalizirano je za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje cesta i drugih transportnih površina u sklopu industrijskih i drugih objekata. Dio je grupacije COLAS. Našim sustavom bit će pokriveni svi poslovni procesi, s naglaskom na praćenje projekata i integraciju s ostalim poslovnim sustavima COLAS grupe.

 

31.03.2020. OperaOpus u Kedo d.o.o., Zagreb Image: 31.03.2020. OperaOpus u Kedo d.o.o., Zagreb

https://www.kedo.hr/

Poduzeće Kedo d.o.o. odlučilo je voditi svoje poslovanje pomoću našeg ERP sustava. Kedo se bavi prodajom građevinskog materijala, transportom i proizvodnjom armaturnih mreža i betonskog željeza. Sustavom OperaOpus bit će pokriveni svi ključni procesi poslovanja.

06.03.2020. ISO recertifikacija Image: 06.03.2020. ISO recertifikacija

Još jedna recertifikacija za normu ISO 9001:2015 uspješno provedena!

24.12.2019. Infor Birst i OperaOpus skladište podataka u poduzeću Rasco Image: 24.12.2019. Infor Birst i OperaOpus skladište podataka u poduzeću Rasco

Dugogodišnjem korisniku, poduzeću Rasco d.o.o. iz Kalinovca, zahvaljujemo na prilici da implementiramo naše rješenje za poslovnu inteligenciju. 

Rješenje je nastalo sinergijom jednog od vodećih svjetskih BI alata – Infor Birst i skladišta podataka razvijenog u našem poduzeću.

Implementacijom će biti omogućen krovni managerski uvid i upravljanje podacima iz područja financija, prodaje i skladišta za više poduzeća u vlasništvu.


11.12.2019. OperaOpus u poduzeću Colas Mineral d.o.o., Varaždin Image: 11.12.2019. OperaOpus u poduzeću Colas Mineral d.o.o., Varaždin

COLAS Mineral d.o.o dio je internacionalnog koncerna COLAS. Djelatnost poduzeća je vađenje, proizvodnja i distribucija šljunka, proizvodnja i distribucija kamenog agregata, betona i cementne stabilizacije. Naš sustav bit će implementiran u sve procese poduzeća, uz integraciju s poslovnim sustavima koncerna.

21.08.2019. OperaOpus u poduzeću COLAS Hrvatska d.d., Varaždin Image: 21.08.2019. OperaOpus u poduzeću COLAS Hrvatska d.d., Varaždin

https://www.colas.hr

Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeće COLAS Hrvatska d.d. Radi se o jednom od vodećih poduzeća u hrvatskoj niskogradnji s oko 300 zaposlenih. Specijalizirani su za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje autocesta i drugih prometnica i prometnih površina te proizvodnju asfalta i betona. Poduzeće je dio velike francuske međunarodne grupacije. Sustav OperaOpus bit će implementiran u sve poslovne procese, s naglaskom na praćenje i obračun projekata po WBS metodologiji i kontroling, a na nekoliko nivoa bit će integriran sa sustavima grupacije.

03.05.2019 OperaOpus u Adriateh d.o.o.,Sveta Nedelja - Novaki Image: 03.05.2019 OperaOpus u Adriateh d.o.o.,Sveta Nedelja  - Novaki

https://www.adriateh.hr/

Potpisali smo ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeću Adriateh d.o.o. iz Svete Nedelje. Poduzeće se bavi proizvodnjom samoposlužnih autopraonica, a velik dio svoje proizvodnje izvozi na svjetsko tržište. Sustav će biti implementiran u sve odjele poduzeća.

19.02.2019. BI konferencija - Infor Birst i OperaOpus Image: 19.02.2019. BI konferencija - Infor Birst i OperaOpus

https://www.infor.com/

Dana 19.2.2019. u Hotelu Antunović održat ćemo prvu konferenciju posvećenu jednom od vodećih svjetskih rješenja za Business Inelligence – Infor Birst. U sklopu prezentacije prikazat ćemo rad uživo s ovim alatom nad novim skladištem podataka našeg sustava OperaOpus. Pozivamo sve korisnike koji bi željeli prisustvovati ovom događaju da nam se jave i rezerviraju svoje mjesto!

27.12.2018. OperaOpus u poduzeću Bijuk HPC d.o.o., Vrbovec Samoborski Image: 27.12.2018. OperaOpus u poduzeću Bijuk HPC d.o.o., Vrbovec Samoborski

www.bijuk-hpc.hr

Poduzeće Bijuk HPC iz Vrbovca Samoborskog implementirat će u svoje poslovanje sustav OperaOpus. Implementacija će obuhvatiti sve poslovne procese, posebno proizvodni dio koji se sastoji od 3 dislocirana pogona s različitim karakterima proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom preciznih armatura, cijevnih spojeva i ventila, a većinu svoje proizvodnje izvozi na tržište EU.

19.12.2018. OperaOpus u poduzeću Commel d.o.o., Zagreb Image: 19.12.2018. OperaOpus u poduzeću Commel d.o.o., Zagreb

www.commel.hr

Potpisan je ugovor o implementaciji sustava OperaOpus u poduzeću Commel iz Zagreba. Poduzeće u svom proizvodnom programu nudi velik broj različitih proizvoda (kablovi, razna elektro i rasvjetna oprema). Sustav će biti implementiran u sve poslovne procese poduzeća, s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.


10.07.2018 OperaOpus u poduzeću TEM Mandeks d.o.o., Široki Brijeg, Bosna i Hercegovina Image: 10.07.2018 OperaOpus u poduzeću TEM Mandeks d.o.o., Široki Brijeg, Bosna i Hercegovina

www.mandeks.ba

Poduzeće TEM Mandeks d.o.o. iz Širokog Brijega potpisalo je ugovor o implementaciji sustava OperaOpus. Mandeks je jedan od regionalnih lidera u proizvodnji sklopki, utičnica i ostalog elektroinstalacijskog materijala. Sustav OperaOpus bit će implementiran u cijelosti, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje i kontroling.

09.05.2018 OperaOpus u poduzeću Slavonija Bus d.o.o., Velika Kopanica Image: 09.05.2018 OperaOpus u poduzeću Slavonija Bus d.o.o., Velika Kopanica

https://www.slavonija-bus.hr

Poduzeće Slavonija Bus bavi se prijevozom putnika i roba. Naš sustav OperaOpus koristit će za vođenje financijskog dijela poslovanja uz integraciju sa specijaliziranim sustavom za prijevoznike.

20.04.2018. Partnerstvo s Inforom, vodećim svjetskim proizvođačem poslovnih aplikacija Image: 20.04.2018. Partnerstvo s Inforom, vodećim svjetskim proizvođačem poslovnih aplikacija

https://www.infor.com/

Postali smo službeni Infor Associate Partner! U sklopu suradnje s jednim od najvećih svjetskih proizvođača softvera nudit ćemo vodeće svjetsko rješenje za BI – Birst, integrirano s našim sustavom OperaOpus ERP! Više o proizvodu na adresi: https://www.infor.com/birst/. Uskoro ćemo svim našim korisnicima poslati detaljnije informacije o ovoj platformi i mogućnostima implementacije u sva poduzeća koja koriste sustav OperaOpus ERP/Končar ERP.


Page 1 of 7First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11