NEWS

Objavljeno: 15. 3. 2023.

OperaOpus™ ERP aplikacija na mobilnim uređajima

 

U skladu s potrebama klijenata za pristup OperaOpus™ ERP funkcionalnostima i u pokretu te nastojanjima za kontinuiranim usavršavanjem i unaprjeđenjem OperaOpus™ ERP sustava, razvijena je OperaOpus™ ERP aplikacija za mobilne uređaje. Native OperaOpus™ ERP mobilna aplikacija dostupna je za skidanje na Android i iOS mobilnim uređajima te se već koristi od strane nekoliko naših klijenata.

Osnovne prednosti ERP aplikacije očituju se u u mobilnosti koja povećava brzinu i učinkovitost korištenja kroz lako dolaženje do svih potrebnih informacija, čime se osigurava bolje korisničko iskustvo od strane krajnih korisnika.

Unutar core aplikacije su razvijeni temeljni moduli, od kojih su samo neki OperaOpus™ CRM, OperaOpus™ HR, OperaOpus™ BI, čime su korisnicima razni izvještaji lako dostupni kroz nekoliko klikova. Aplikacija se kontinuirano nadograđuje te se ostali moduli dopunjavaju periodički, primjerice, u jednoj od zadnjih dopuna razvijena je aplikacija OperaOpus™ Servis kreirana unutar glavne aplikacije, a koja omogućuje olakšanu podršku rada servisa poduzeća.

 

Pratite nas i na LinkedIn-u za više novosti!
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11