NEWS

Objavljeno: 3. 3. 2022.

OperaOpus™ ERP u novom, naprednijem izdanju

 

Kako su danas svi u pokretu, a potreba za informacijama iz godine u godinu sve je veća, u skladu s kontinuiranim nastojanjima za usavršavanjem i unaprjeđenjem OperaOpus™ ERP sustava, razvijamo novu verziju ERP rješenja.

Radi se o web aplikaciji temeljenoj na najmodernijim tehnologijama koja će uz postojeće funkcioniranje na desktop uređajima, omogućiti korištenje ERP sustava i u pokretu, na svim vrstama mobilnih uređaja.

Ključne prednosti nove verzije ERP rješenja očituju se u mobilnosti koja povećava brzinu i učinkovitost obavljanja poslova, modernijem korisničkom sučelju, boljem korisničkom iskustvu te korištenju cloud tehnologija.

„Nakon detaljne analize potreba korisnika te promišljanja o mogućnostima unaprjeđenja trenutnog sustava, započeli smo s razvojem nove verzije rješenja sredinom prošle godine. Za potrebe tog projekta, oformljen je tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom na razvoju takve vrste rješenja te je dediciran tim koji intenzivno radi na njegovom razvoju. Uz unaprjeđenje postojećih, nova će verzija također donijeti i nove funkcionalnosti, od kojih su neke temeljene na tehnologijama umjetne inteligencije.“ – izjavio je Igor Lišinski, voditelj Razvoja.

Finalizacija nove verzije ERP sustava planirana je tijekom ove godine, kad ćemo postojeće korisnike postepeno migrirati, a novim korisnicima odmah ponuditi unaprjeđenu verziju.

Pratite nas i na LinkedIn-u za više novosti!
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11