NEWS

Objavljeno: 27. 11. 2023.

Završetak RISIN2 programa za mlade talente IN2 grupe

 

Naši su kolege Tomislav Pinterić, Senior ERP implementator i Davor Sertić, ERP konzultant uspješno završili RISIN2 program IN2 Grupe. Program je trajao 7 mjeseci, a sredinom ovog mjeseca održana je svečana završnica programa. Nakon inspirativnog motivacijskog predavanja Kakav bih bio ja da sam izbjegao neke greške?, dodijeljene su diplome svim polaznicima te su proglašeni oni koji su se kroz program dodatno istaknuli.

RISIN2 program je talent program IN2 grupe namijenjen zaposlenicima s izraženim potencijalom, kojim ih se želi dodatno osnažiti kroz razvoj vještina te međusobno povezivanje i networking. Sadržaj RISIN2 programa kreiran je na način da kombinira eksterne treninge najkvalitetnijih izvođača na tržištu, in-house aktivnosti i gamification elemente.

Kao dio tima od 30 talenata, zajedno s ostalim talentima Grupe, Tomislav i Davor prolazili su kroz 6 „stanica”. Na svakoj od stanica su se prvo upoznali s određenom temom, a zatim svoje znanje imali priliku i primijeniti na razne načine, bilo kroz prezentacije, rješavanje problemskih zadataka ili organizaciju in-house konferencije. Program je pokrio teme relevantne za dinamično poslovno okruženje u kojem djelujemo, a odnosile su se na razumijevanje poslovnih procesa, upravljanje promjenama, upoznavanje vlastitih i timskih uloga i učinkovitu komunikaciju. Pri samom završetku programa imali su i Whistle-stop turu u kojoj su se upoznali s raznolikošću poslovnog svijeta IN2 grupe te posjetili druge urede diljem Hrvatske. Pritom su imali priliku i aktivno primijenili svoje novostečeno znanje kroz interakciju sa studentima na FOI Tjednu karijera, PMF danu karijera - WISe, kroz predavanje održano na Algebri i FERIT-u u Osijeku, kao i na pulskom FET-u i Sajmu karijera sveučilišta u Rijeci.

Po završetku programa, ponosni smo na naše dečke i njihov angažman i dodatni trud koji su uložili tijekom odvijanja RISIN2 programa, a s nama su podijelili i svoje dojmove o programu.

Zanimljivo je bilo biti dio prepoznatih talenata. Program nam je donio nova poznanstva, bolji dojam što se radi u drugim sektorima IN2 grupacije, a predavanja koja smo odslušali u programu su bila dosta korisna u segmentu upravljanja promjenama, komunikaciji te timskom radu. Nakon ovog programa postao sam nezamjenjiva karika IN2 obitelji. Hvala onima koji su me prepoznali kao talenta – osvrnuo se na iskustvo sudjelovanja u programu Tomislav.

Program je obilovao stjecanjem novih poznanstava, znanja i iskustava te situacijama koje nas izvlače iz zone komfora bez kojih nema napretka u osobnom i poslovnom razvoju. Želio bih zahvaliti svima koji su mi omogućili biti dio ovog programa –  rekao je na tu temu Davor.

Pratite nas i na LinkedIn-u za više novosti!
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11