NEWS

Objavljeno: 10. 5. 2022.

Sudjelovali smo na sajmu BIAM i zavarivanje 2022.

 

Sajam BIAM i zavarivanje, održan u izložbenom prostoru Zagrebačkog velesajma 26.-29. travnja 2022., na svojih je 5500 četvornih metara okupio 120 izlagača iz 19 zemalja. Na sajmu su predstavljene nove tehnologije i sustavi iz područja alatnih strojeva, strojeva za obradu različitih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, kao i nove tehnologije automatizacije proizvodnje i procesa kroz robotiku i softverska rješenja.

Naš je prodajni tim u sastavu Hrvoje Svetina (direktor prodaje) i Goran Funtak (konzultant za prodaju) okupljenima predstavio poslovno informacijski sustav OperaOpus™, posebice pogodan za proizvodna poduzeća koja imaju kompleksnije potrebe i očekuju više od ERP rješenja.

OperaOpus™ je prvi izbor proizvodnih poduzeća prvenstveno jer, uz integraciju svih poslovnih procesa u jednu cjelinu, svojim funkcionalnostima omogućuje pravovremeno planiranje i detaljno praćenje proizvodnje (između ostalog, planiranje nabave sirovina i materijala, planiranje i evidentiranje radnih operacija i vremena izvršenja, automatizirano izdavanje i predavanje po radnim nalozima te obračun proizvodnje po stvarnim cijenama).

„BIAM i zavarivanje sajam izvrsna je prilika da našoj ciljanoj skupini proizvodnih poduzeća detaljnije predstavimo prednosti našeg ERP sustava. Ostvarili smo vrlo zanimljive kontakte i zadovoljni smo iskazanim interesom za našim poslovnim sustavom. To nas raduje i iz razloga što ukazuje da su firme u Hrvatskoj i regiji svjesne potrebe za modernizacijom i digitalizacijom poslovanja kako bi bile konkurentne na međunarodnom tržištu. ERP OperaOpus je programsko rješenje koje im u tome može pomoći, kao što je pomoglo i stotinama naših korisnika.“ – izjavio je Hrvoje Svetina, direktor prodaje.

Pratite nas i na LinkedIn-u za više novosti!
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11