News

22.03.2018. OperaOpus u poduzeću Termostroj d.o.o., Zagreb Image: 22.03.2018. OperaOpus u poduzeću Termostroj d.o.o., Zagreb

Termostroj d.o.o. je vodeća hrvatska tvornica električnih toplinskih uređaja i električnih kotolova za centralno grijanje i potrošnu toplu vodu. Sustav OperaOpus uvest će u sve odjele poduzeća.

19.02.2018. Recertifikacija sustava kvalitete ISO 9001:2015 Image: 19.02.2018. Recertifikacija sustava kvalitete ISO 9001:2015

Uspješno smo prošli recertifikaciju za sustav kvalitete 9001:2015.

 

01.01.2018. OperaOpus u poduzeću Končar – Aparati i postrojenja d.d., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar – Inženjering za energetiku i transport d.d., ugovorili smo implementaciju u novom poduzeću Končar – Aparati i postrojenja d.d. Poduzeće je nastalo spajanjem triju sestrinskih poduzeća iz Končar Grupe, a bavi se proizvodnjom opreme za prijenos i distribuciju električne energije. Naš sustav bit će implementiran u cijelosti, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje, uz integraciju s krovnim menadžerskim sustavom Končar Grupe.

 

19.12.2017. OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću Tromont d.o.o., Split

Tromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje i izvođenje svih poslova u graditeljstvu. U sastavu poduzeća je i tvornica koja projektira i proizvodi sve vrste ventilacijskih elemenata, čeličnih konstrukcija, elektro i hidrantskih ormara, brodskih pultova… Sustav OperaOpus bit će implementiran u sve odjele poduzeća uključujući i planiranje i praćenje proizvodnje, praćenje i obračun projekata po WBS metodologiji, kontroling. U sklopu projekta, implementirat ćemo i sustav Siemens Preactor za napredno planiranje i raspoređivanje operacija u proizvodnju, uz integraciju s našim sustavom OperaOpus.

13.11.2017. OperaOpus u poduzeću Panturist d.d., Osijek

Panturist je jedna od najvećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj, u vlasništvu međunarodne korporacije Arriva Deutche Bahn. Nudi prigradski, gradski i međunarodni putnički prijevoz i razne vrste turističkih usluga. Sustav OperaOpus implementirat će se u financijski odjel s izvještavanjem prema stranom vlasniku. U sklopu projekta, bit će provedena i integracija sa specijaliziranim prijevozničkim softverom.

22.03.2017. – OperaOpus i Siemens-Preactor APS u poduzeću HON-ING d.o.o., Sveti Križ Začretje

Poduzeće HON-ING je tiskara koja nudi cjelokupnu grafičku uslugu (projektiranje, grafička priprema, izrada probnog uzorka, tisak, dorada). Implementacijom sustava OperaOpus ERP obuhvatit će se svi poslovni procesi, a implementirat će se i APS sustav Siemens-Preactor za napredno planiranje i raspoređivanje proizvodnje uz punu integraciju s ERP sustavom.


28.2.2017. OperaOpus prošla validaciju računalnog sustava

U sklopu implementacije sustava OperaOpus u poduzeću Agmar, napravljen je i projekt validacije računalnog sustava koji je obuhvatio sljedeće procese: nabava, skladištenje, odobravanje proizvoda (lijekova i medicinskih proizvoda) za promet na veliko, prodaja, sljedivost. Uz sustav su provedene opsežne aktivnosti vezane za testiranje ključnih funkcionalnosti, isporučena kompletna dokumentacija, a agencija HALMED (Agencija za lijekove i medicinske proizvode) potvrdila je inspekcijskim nadzorom da je naš sustav uspješno prošao validaciju!

U sklopu projekta konzultirane su, i primjenjene, sljedeće direktive i vodiči:

  • FDA i FU direktive:

    • 21 CFR Part 11, Electronic Records and  Signatures

    • EU Annex 11 for Computerized Systems

2.1.2017-OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar–Elektroindustrija d.d. i Končar – Obnovljivi izvori

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport d.d., o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeća Končar – Elektroindustrija d.d. (KDD) i Končar – Obnovljivi izvori d.d. (KOI). KDD je krovno društvo koje djeluje na poslovanje poduzeća u Končar Grupi putem Glavne skupštine i Nadzornog odbora. KOI je poduzeće koje se bavi investiranjem i upravljanjem projektima iz područja obnovljivih izvora energije.


OperaOpus u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o., Donja Stubica

U sklopu partnerstva s HT-om ugovorena je implementacija našeg sustava OperaOpus ERP u poduzeću Hidraulika Kurelja d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom i servisiranjem hidrauličkih konstrukcija i opreme. Implementirat će se svi moduli sustava, s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje i servisa.


24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd Image: 24.10.2016. OperaOpus u poduzeću MB Frigo Grupa d.o.o., Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd

Poduzeće MB Frigo Grupa d.o.o. bavi se prodajom i distribucijom proizvoda za klimatizaciju i hlađenje, rezervnih dijelova, materijala za montažu, alata i sredstava za čišćenje. Također, poduzeće ima vrlo razvijenu servisnu djelatnost kao i inženjering vezan za projektiranje rješenja za hlađenje i klimatizaciju. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve odjele i poslovnice poduzeća kao i poduzeća u vlasništvu u drugim državama (Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija) uz automatsku uskladu podataka s centralnim poduzećem.

25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb. Image: 25.8.2016. OperaOpus u poduzeću Securitas Hrvatska d.o.o., Zagreb.

Securitas je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u području zaštitarske djelatnosti (tjelesna i tehnička zaštita, usluge nadzornog centra, mobilna zaštita i intervencije, pratnja novca itd.). U poduzeću Securitas Hrvatska implementirat će se naš sustav u „back-office“ dijelu (općenite ERP funkcionalnosti + nekoliko vrsta billinga). U sklopu implementacije napravit će se i integracija sa specijaliziranim rješenjima (Mass, CDS...).

5.7.2016. OperaOpus u poduzeću Robotic d.o.o., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport vezano za zajednički nastup na tržištu, implementirat ćemo sustav OperaOpus/Končar ERP u poduzeće Robotic d.o.o. Poduzeće se bavi proizvodnjom elektroničkih komponenata i implementacijom našeg ERP-a stvara pretpostavke za daljnji rast i razvoj u segmentu planiranja i praćenja proizvodnje.

24.6.2016. OperaOpus PR u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Mostar

Naš korisnik je odlučio implementirati i modul za obračun plaća sa zakonskim prilagodbama načinu obračuna u Bosni i Hercegovini.

23.5.2016. OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o., Karlovac

OperaOpus u poduzeću Compra d.o.o. Karlovac

16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb Image: 16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb

Poduzeće Agmar jedno je od vodećih hrvatskih poduzeća za prodaju i distribuciju lijekova i medicinskih proizvoda. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve poslovne procese poduzeća. U sklopu implementacije provest će se i validacija našeg računalnog sustava prema strogim normama vezanim za distribuciju lijekova.

5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb Image: 5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeće Končar - Montažni inženjering. Poduzeće je specijalizirano za inženjering poslove u području elektroenergetike i industrije.

24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec Image: 24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec

Poduzeće Rotoplast jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj u području proizvodnje i fleksotiska fleksibilne ambalaže. Implementacija obuhvaća sve poslovne procese poduzeća s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.

1.8.2015. OperaOpus u poduzeću RASCO Holder d.o.o., Kalinovac

Implementacija kompletnog ERP sustava s planiranjem i praćenjem proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom strojeva za poljoprivredu i šumarstvo. Obzirom da se radi o povezanom poduzeću s našim dugogodišnjim korisnikom - poduzećem Rasco d.o.o., koristit će se i poseban modul za automatsku uskladu šifrarnika materijala, gotovih proizvoda i tehnoloških predložaka.

29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina Image: 29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina

Poduzeće M.I. Hršak bavi se proizvodnjom limenih pokrova i fasada iz profiliranih limova te izradom i montažom objekata. Implementirat će se kompletan ERP sustav, s posebnim naglaskom na obračun projekata.

1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb Image: 1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb

Nastavak suradnje s poduzećem Alphachrom kroz novootvoreno poduzeće Asolutic d.o.o. Poduzeće je ovlašteni distributer laboratorijske opreme za pripremu i analizu uzoraka. Implementirat će se kompletan ERP sustav s modulima za servis i CRM.

Page 2 of 3First   Previous   1  [2]  3  Next   Last   

Articles

Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11