Za korisnike: Pomoć spajanjem na vaše računalo!

Novosti

16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb Image: 16.5.2016. OperaOpus u poduzeću Agmar d.o.o., Zagreb

http://www.agmar.org/

Poduzeće Agmar jedno je od vodećih hrvatskih poduzeća za prodaju i distribuciju lijekova i medicinskih proizvoda. Sustav OperaOpus implementirat ćemo u sve poslovne procese poduzeća. U sklopu implementacije provest će se i validacija našeg računalnog sustava prema strogim normama vezanim za distribuciju lijekova.

5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb Image: 5.5.2016. OperaOpus/Končar ERP u poduzeću Končar – Montažni inženjering d.d., Zagreb

http://www.koncar-kmi.hr/

U sklopu partnerstva s poduzećem Končar - Inženjering za energetiku i transport o implementaciji našeg sustava u poduzeća Končar grupe, ugovorili smo implementaciju našeg sustava u poduzeće Končar - Montažni inženjering. Poduzeće je specijalizirano za inženjering poslove u području elektroenergetike i industrije.

29.1.2016. OperaOpus u poduzeću Sanitaria Dental d.o.o., Podgorica

https://www.sanitaria.me/

Naš dugogodišnji korisnik, poduzeće Sanitaria Dental iz Zagreba, osnovalo je poduzeće u Crnoj Gori - Sanitaria Dental d.o.o. Podgorica. U sklopu ove implementacije prilagodit ćemo modul za fiskalizaciju propisima Crne Gore. Ovime nastavljamo uspješnu suradnju koja traje već 16 godina!

24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec Image: 24.12.2015. OperaOpus u poduzeću Rotoplast d.o.o., Kerestinec

http://rotoplast.hr/

Poduzeće Rotoplast jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj u području proizvodnje i fleksotiska fleksibilne ambalaže. Implementacija obuhvaća sve poslovne procese poduzeća s posebnim naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje.

22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica Image: 22.12.2015. OperaOpus u poduzeću Bakrotisak d.d., Garešnica

http://www.bakrotisak.hr/

Poduzeće se bavi proizvodnjom lakosavitljive ambalaže. Implementirat ćemo kompletan ERP sustav, s naglaskom na planiranje i praćenje proizvodnje sa specifičnostima u tiskarskoj industriji. Za napredno planiranje i raspoređivanje radnih operacija u pogonu implementirat ćemo sustav Preactor APS koji je u potpunosti integriran s našim rješenjem.

1.8.2015. OperaOpus u poduzeću RASCO Holder d.o.o., Kalinovac

Implementacija kompletnog ERP sustava s planiranjem i praćenjem proizvodnje. Poduzeće se bavi proizvodnjom strojeva za poljoprivredu i šumarstvo. Obzirom da se radi o povezanom poduzeću s našim dugogodišnjim korisnikom - poduzećem Rasco d.o.o., koristit će se i poseban modul za automatsku uskladu šifrarnika materijala, gotovih proizvoda i tehnoloških predložaka.

29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina Image: 29.6.2015. OperaOpus u poduzeću M.I. Hršak d.o.o., Krapina

https://www.mi-hrsak.hr/

Poduzeće M.I. Hršak bavi se proizvodnjom limenih pokrova i fasada iz profiliranih limova te izradom i montažom objekata. Implementirat će se kompletan ERP sustav, s posebnim naglaskom na obračun projekata.

1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb Image: 1.12.2014. OperaOpus u poduzeću ASOLUTIC d.o.o., Zagreb

http://asolutic.hr/laboratorijska-oprema/

Nastavak suradnje s poduzećem Alphachrom kroz novootvoreno poduzeće Asolutic d.o.o. Poduzeće je ovlašteni distributer laboratorijske opreme za pripremu i analizu uzoraka. Implementirat će se kompletan ERP sustav s modulima za servis i CRM.

6.10.2014. OperaOpus PR u poduzeću Semmelrock Stein + Design d.o.o., Otok Oštarski Image: 6.10.2014. OperaOpus PR u poduzeću Semmelrock Stein + Design d.o.o., Otok Oštarski

http://www.semmelrock.hr/

Poduzeće se bavi proizvodnjom betonskih opločnika i ploča i dio je Wienerberger grupe za koju smo već ranije isporučili nekoliko rješenja (u poduzeću Tondach module za proizvodnju, plaće, knjigovodstvo imovine, u poduzeću Wienerberger d.o.o. modul za plaće). Poduzeće Semmelrock započinje s korištenjem našeg modula za obračun plaće za kojeg su izrađene procedure za izvoz podataka prema SAP-u.

1.10.2014. OperaOpus u poduzeću A-PELET d.o.o., Oprisavci

http://www.a-pelet.hr/

Poduzeće se bavi proizvodnjom peleta. Ova implementacija nastavak je uspješne suradnje s poduzećem Decospan Mato Furnir d.o.o. koje je već dugi niz godina korisnik našeg rješenja.

21.02.2014. - OperaOpus u poduzeću Končar - generatori i motori d.d., Zagreb  Image: 21.02.2014. - OperaOpus u poduzeću Končar - generatori i motori d.d., Zagreb 

http://www.koncar-gim.hr/hr/

Poduzeće Končar - GIM d.d. zapošljava više od 450 radnika i bavi se proizvodnjom generatora i motora, podijeljeno u dva poslovna područja: veliki generatori i srednji generatori i motori.

Implementacijom sustava bit će obuhvaćeni sljedeći poslovni procesi poduzeća: planiranje i praćenje proizvodnje, projekti, prodaja, nabava, financije i računovodstvo uz integraciju s krovnim sustavima Končar - Elektroindustrije.

30.12.2013. - OperaOpus u poduzeću Končar - inženjering za energetiku i transport d.d., Zagreb  Image: 30.12.2013. - OperaOpus u poduzeću Končar - inženjering za energetiku i transport d.d., Zagreb 

http://www.koncar-ket.hr/

Končar - KET d.d. je vodeće nastupno poduzeće i nositelj inženjering djelatnosti u sustavu Končar - Elektroindustrija d.d. Osnovna djelatnost  poduzeća je izgradnja složenih objekata i postrojenja u energetici, transportu i industriji po načelu ""ključ u ruke"" s naglaskom na inženjering elektroenergetske opreme iz proizvodnog programa Končara.

Sustavom OperaOpus integrirat će se sljedeći poslovni procesi poduzeća: praćenje ugovora s kupcima, kontroling i praćenje realizacije projekata, financije i računovodstvo s obračunom plaća, nabava. Predviđena je i integracija s krovnim sustavima Končar - Elektroindustrije za centralnu evidenciju kadrova (HRM) i managersko konsolidirano planiranje i izvještavanje (MIS).

28.11.2013. - OperaOpus u poduzeću Končar - Sklopna postrojenja d.d., Zagreb Image: 28.11.2013. - OperaOpus u poduzeću Končar - Sklopna postrojenja d.d., Zagreb

Započela je implementacija našeg rješenja u poduzeću Končar - Sklopna postrojenja d.d. (KSP). KSP je vodeći hrvatski proizvođač transformatorskih stanica te niskonaponskih i srednjenaponskih sklopnih blokova. Sustavom OperaOpus obuhvatit će se kompletno poslovanje poduzeća, s naglaskom na praćenje i planiranje proizvodnje. Implementacija će biti provedena po žurnom postupku kako bi glavne funkcionalnosti bile spremne već s 1.1.2014. godine.

15.09.2013. - OperaOpus u poduzeću SCL logistika d.o.o., Zagreb

SCL logistika je novoosnovano poduzeće koje se bavi skladištenjem i distribucijom stomatološke opreme i potrošnog materijala za grupu od 5 poduzeća iz Austrije, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Sustavom OperaOpus obuhvatit će se kompletno poslovanje lokalnog poduzeća, kao i distribucija robe u svih 5 zemalja u ime poduzeća članica grupe poštujući pri tome pravila lokalnih zakonodavstava. Implementacija pokriva i integriranu web trgovinu, CRM, integraciju sa sustavima distributera robe, kao i razmjenu podataka s ERP sustavima članica grupe u elektronskom obliku. Sustav će biti implementiran kao multijezičan i multivalutan, a u okviru ove implementacije predstavit ćemo i novo rješenje za mobilne uređaje koji će se koristiti u terenskoj prodaji u svim navedenim državama, uz punu integraciju s našim centralnim ERP sustavom. Jedno od poduzeća iz grupe je i Sanitaria Dental d.o.o. s kojim izvanredno surađujemo već 13 godina!

03.09.2013. - OperaOpus u poduzeću Rasco-TAMP d.o.o., Senta, Srbija Image: 03.09.2013. - OperaOpus u poduzeću Rasco-TAMP d.o.o., Senta, Srbija

https://tamp.rs/

Jedan od naših najvećih korisnika, tvornica komunalne opreme Rasco d.o.o. iz Kalinovca, nastavlja širiti svoje proizvodne kapacitete akvizicijom poduzeća u Senti koje se bavi proizvodnjom komunalne opreme, armatura i industrijskih cijevnih zatvarača. Za sustav kojim će se voditi poslovanje ovog poduzeća odabrana je naša OperaOpus. Implementacijom sustava pokrit će se cjelokupno poslovanje poduzeća, uključujući i proizvodnju te konsolidaciju poduzeća na nivou grupe.

30.12.2012. - OperaOpus u poduzeću TOZ Penkala Proizvodnja i usluge d.o.o., Zagreb

Naš dugogodišnji korisnik TOZ Penkala uvodi sustav OperaOpus i u svoje novoosnovano poduzeće Proizvodnja i usluge d.o.o. Zahvaljujemo na povjerenju!

18.10.2012. - OperaOpus u poduzećima Mlakar viličari d.o.o. i Visina centar d.o.o., Bestovje

https://mlakar-vilicari.hr/  https://visina.hr/

Poduzeće Mlakar viličari d.o.o. djeluje od 1977. godine i do danas je izraslo u jedno od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za prodaju, najam i održavanje viličara i drugih građevinskih strojeva. Našim poslovnim sustavom zaokružit će se kompletan poslovni proces, s posebnim naglaskom na CRM, najam uređaja, te mobilni on-line servis.

Paralelno, sustav OperaOpus implementirat ćemo i u vlasnički povezano poduzeće Visina centar d.o.o. koje se bavi prodajom, najmom i servisom građevinskih platformi i sličnih građevinskih strojeva.

27.09.2012. - OperaOpus u poduzeću Limarija Sebastijan d.o.o., Bestovje Image: 27.09.2012. - OperaOpus u poduzeću Limarija Sebastijan d.o.o., Bestovje

http://www.limarija-sebastijan.hr/

Limarija Sebastijan d.o.o. vodeće je hrvatsko poduzeće za proizvodnju građevinske limarije i limenih pokrova u obliku crijepa i u obliku trapeza, pribora i opreme za pripremu hrane na otvorenom i kućne galanterije. Zapošljava oko 140 ljudi u proizvodnim pogonima u Bestovju i Belišću, te posjeduje mrežu od dvadesetak maloprodajnih mjesta. Našim sustavom integrirat će se i automatizirati svi poslovni procesi poduzeća: proizvodnja, skladište, prodaja, nabava, financije i računovodstvo, CRM, web trgovina, maloprodaja, BI...

Implementacija započinje odmah, s ciljem pokretanja sustava 1.1.2013.

Sredinom 2013. godine sustav OperaOpus implementirat ćemo i u vlasnički povezana poduzeća i proizvodne pogone u Srbiji. Sustavi će biti povezani uz automatizirane usklade matičnih podataka i centralizirano izvještavanje.

31.07.2012. - PRVA IMPLEMENTACIJA SUSTAVA PREACTOR!! Preactor 400 APS  u poduzeću Rasco d.o.o., Kalinovac https://rasco.hr/hr/
08.05.2012. - OperaOpus u poduzeću Zagorje betoni d.o.o., Zabok Image: 08.05.2012. - OperaOpus u poduzeću Zagorje betoni d.o.o., Zabok

http://www.zagorje-betoni.hr/

Poduzeće Zagorje betoni posjeduje dvije betonare čije aktivnosti treba bilježiti naš sustav, kao i kompletno računovovodstvo poduzeća. Osim centralne lokacije potrebno je informatizirati i dislocirane poslovnice.

Page 3 of 7First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  Next   Last   
Kontakt

Francesca Tenchinija 2a
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 379 00 11